Servicii noi la BB Care

Echipa BB Care Medical Center s-a mai îmbogățit cu doi colaboratori:

Doamna psiholog Elvira Alexandrescu, sub coordonarea căreia vor fi organizate ateliere de Educație Parentală.

Întâlnirile vor fi organizate în sediul nostru începând cu data de 18 ianuarie 2014. Veți putea găsi calendarul și tematica pe site-ul nostru și în newsletter-ele pe care le primiți periodic. Obiectivul atelierelor este acela de a sprijini părinții cu informații și sfaturi despre psihologia copilului și cele mai potrivite atitudini și acțiuni în relația părinte-copil.

Doamna kinetoterapeut Diana Cicirean, o tânără mămică, pacientă a cabinetului nostru. Ea vă va dedica din timpul dumneaei, prin echipa Active BB, pe care o conduce. Vă poate oferi sfaturi despre stimularea neuromotorie a bebelușilor, masaj și pregătirea acestora pentru primii pași.

Începutul de an ne va găsi alaturi de doamna kinetoterapeut, care vă invită pentru câteva ore în zilele de sâmbătă, 11 ianuarie 2014 de la ora 16 și duminică, 12 ianuarie 2014 de la ora 9, la primul workshop. Înscrierile se fac la telefon 0741 234 415. Detalii suplimentare găsiți pe www.harmonycenter.ro sau le puteți cere prin email: [email protected]. Taxa de participare pentru cele două zile este de 170 lei.

Va dorim Sărbători Fericite și un An Nou cu tot ce vă doriți. Să aveți sănătate multă, putere și răbdare pentru a vă ajuta copiii să fie fericiți! Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o până acum. Ne dorim un 2014 împreună pentru

a crește copii frumoși și sănătoși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *